På The Fat Cow erbjuder vi dig
till attraktiva priser
Kvalitativa och unika köttdetaljer

till attraktiva priser

med garanterad kylkedja
Hemleverans eller Pick-Up

med garanterad kylkedja

av våra produkter
Hög kvalitetssäkring

av våra produkter

betalningsalternativ
Säkrare

betalningsalternativ

från beställning till leverans
Snabb handläggningstid

från beställning till leverans

som alltid hjälper dig
Kundtjänst

som alltid hjälper dig

The Fat Cow - Sveriges premium köttbutik

Kvalitativa och unika köttdetaljer till attraktiva priser. The Fat Cow är ett nytt premium köttkoncept som erbjuder kvalitativa och unika köttdetaljer till attraktiva priser - direkt hem till din ytterdörr.

Vi fokuserar, precis som på gourmetrestaurangerna, på speciella köttdetaljer med en hög kvalitet och ett gott ursprung där vi vet att djuren har mått bra och fått ströva fritt utomhus.

Så, om du söker efter köttprodukter som är bättre och godare än de du hittar i livsmedelsbutiken, då har du absolut kommit till rätt ställe!

Hemleverans - Garanterad kylkedja. Vi har förutsättningarna att skicka våra produkter till kunder över HELA Sverige tack vare våra väl utformade frigolitförpackningar med tillhörande kylklampar av gelé som ser till att våra produkter kan hålla kylkedjan upptill 80 timmar, Detta garanterar produktens hållbarhet och kvalitet till 22:00 på leveransdagen. Vi garanterar kylkedjan hela vägen hem till dig.   

Hög kvalitetssäkring av våra produkter. Vi är en svensk köttbutik som erbjuder hemleveranser. Vi är godkända av Livsmedelsverket och har kontinuerlig egenkontroll för att säkerställa att våra produkter håller högsta standard. Vi älskar riktiga köttprodukter och de unika matupplevelser som bara god mat med familj och vänner kan erbjuda.

Vi är naturligtvis certifierade hos Livsmedelsverket, e-handelscertifierade som trygg och kvalitetssäkrad e-handel men även Kobe Wagyu distriktet i Japan som en av få utvalda styckningsföretag i Skandinavien att arbeta med erkända Wagyu köttprodukter.

Alla våra produkter är vakuumförpackade för bästa hållbarhet.

Säkrare betalningsalternativ. Vi erbjuder självfallet säker betalning med Klarna, bankkort etc.. vad som än må föredras.

Snabb handläggningstid från beställning till leverans. Vi har gjort det enkelt och smidigt att beställa förstklassiga köttprodukter från The Fat Cow.

Kundtjänst som alltid hjälper dig. Ni är alltid välkomna att höra av er till vår kundservice som besvarar era frågor och funderingar eller om ni skulle behöva reklamera produkten. Vi finns här för er och med er hjälp kan vi bli ännu bättre.

Fortfarande osäker? Ibland är det enklare att visa än att berätta. Men saken är den - det är inte så svårt att få hem premium kvalificerat kött, direkt hem till din ytterdörr.