Om oss

Nytt koncept - nytt sätt att köpa premiumköttdetaljer på nätet

The Fat Cow är ett nytt koncept som erbjuder kvalitativa och unika köttdetaljer till attraktiva priser - direkt hem till din ytterdörr.

 

 

Varför?

Det hela började som en reaktion på den kvalitet och de höga priser som vi som vanliga konsumenter mötte i landets butiker. Vi visste att mycket av det goda köttet redan fanns i landet, men det nådde aldrig den privata konsumenten. Det måste kunna göras annorlunda - och bättre, tänkte vi.. Vi ville leverera den bästa kvaliteten och till det bästa priset. Och det ska vara enkelt och smidigt.


Bara de bästa är gott nog

Vi vill bara sälja det absolut bästa köttet och de bästa styckningsdetaljerna från djur som har haft ett bra liv med respekt och värdighet, som strövat fritt ute i naturen.

Vi ser fram emot att presentera lyxkvalitet för hela Sverige: Vår vision är att erbjuda varje kund den bästa köttupplevelsen, någonsin, när hen shoppar på TheFatCow.se. Snabbt, enkelt, inspirerande.


Bakom The Fat Cow

Bakom "den feta kon" finns en 3:e generation slaktfamilj som alltid har haft en passion för kvalitetskött och unika köttdetaljer.


Plats

The Fat Cow har sina lokaler i företaget Vellingegård Food-lokaler som finns  på Kompanigatan 18, 235 32, Vellinge. Detta ger oss en stor fördel - och en  tillgång till livsmedelsgodkända lokaler (FSSC) där vi tryggt och säkert kan hantera ert kött.


Kort sagt

The Fat Cow - Sveriges nya premiumköttkoncept med attraktiva priser levererade, enkelt, snabbt och prisvärt, direkt hem till dig.

 

  

    

 Hälsningar The Fat Cow