Leverans eller hämta själv - ni bestämmer

Leverans eller hämta själv - det bestämmer du ? 
Vi har gjort det bekvämt att handla premium kött. Hos oss kan du sitta lugnt hemma och beställa köttet till din nästa fantastiska köttupplevelse. Oavsett om det är till den goda middagen, företagshändelsen eller den stora födelsedagen. Kort sagt, när det skall vara det där lilla extra läckra i en kvalitet du kan lita på.

Leverans 
Du kan få hem leverans direkt till din ytterdörr, varje vardag i veckan.

Vid utcheckning kan du alltid se och välja det leveransalternativ som passar dig bäst. När dina artiklar lämnar vårt lager, packas de i tjocka polystyrenlådor tillsammans med is. Det håller dina varor i rätt  -  och önskad temperatur hela vägen hem till din ytterdörr (vi bryter aldrig kylkedjan med våra frigolitboxar).

Varorna kommer till ditt hem mellan 17-22, där de ställs av vid ytterdörren. Du behöver inte vara hemma eftersom vi aviserar din leverans med ett sms och bild.

Vår transportpartner heter Besttransporter och de hanterar våra leveranser ut till er dörr, till stora delar av Sverige. När varorna är bokade för transport så skickas det alltid ut ett sms och mail med en länk så att ni kan spåra paketet. Läs om Best genom att klicka på länken nedan:

https://www.besttransport.se/privat/

Kolla om vi levererar till din adress genom länken nedan:

https://www.thefatcow.se/pages/leveransorter


Hämta
Du kan också välja att hämta dina varor själv och därmed spara kostnaden för frakten. Vårt lager ligger på Kompanigatan 18, 235 32 Vellinge. Vi kommer snart att lansera fler "pick up points" där vi kommer att leverera ut varor.

Hämtning av bokat/köpt kött sker på vårt lager i Vellinge: 

Alla vardagar mellan 10:00-15:00

Har ni frågor eller funderingar kring leveranser så kan ni alltid kontakta oss via mail på info@thefatcow.se eller på 0736336674