För restauranger, cateringverksamhet och storkök

På The Fat Cow hittar du passionerade yrkesmänniskor som lever och andas med gott kött, varje dag varje vecka, året om. Det innebär att du alltid kan få professionell och kompetent vägledning hos oss. Se oss som din egen KÖTTSOMMELIER.

Djupt rotad i vår identitet, i vårt DNA, ligger en önskan om dialogen och rådgivningen om rätt produkter för både professionella och privata konsumenter. Genom dialog och samtal om kundens behov och önskemål kan vi erbjuda rätt produkter och skapa ett sortiment som fokuserar på det som efterfrågas av dina kunder. Vi insisterar på att själva välja ut det kött vi erbjuder våra kunder, eftersom smaken är den avgörande faktorn för om en produkt ska ingå i vårt sortiment eller inte. I vårt sortiment hittar du därför bara kött som vi anser är av högsta kvalitet till bästa pris. Vi har en kärlek till kött, och det är det som även kännetecknar våra kunder. Oavsett om du driver en restaurang med Michelinstjärna, ett café, ett fik eller en kvarterskrog så är det inte det avgörande. Vi säljer bara bra och goda produkter oavsett segment för att säkerställa att alla kan få en smak – och matupplevelse de sent kommer att glömma. God smak är vår drivkraft och det börjar med rätt kvalitet – i alla fall enligt oss!

Kontakta oss

Kontakta oss om ni är intresserad av vårt erbjudande så kan vi tillsammans utforma komma fram till ett köttsortiment som passar just din verksamhet.

Mail: roy.giordano@thefatcow.se

 

The Fat Cow

En passion och kärlek för köttkvalitet och service är av yttersta vikt, tycker vi

Kärlek till kött driver oss. Ni som vet, ni vet!

Bakom varje leverans av kött med The Fat Cow-logotypen finns en kärlek till en god, saftig och fet köttprodukt.

Sveriges grilllandslag rekommenderar oss

Ta reda på varför det svenska grilllandslaget använder oss som köttleverantör.

The Fat Cow

En passion för köttkvalitet och service är av yttersta vikt
Kärlek till kött driver oss

Kärlek till kött driver oss

Ni som vet, ni vet! Bakom varje leverans av kött med The Fat Cow-logotypen finns en kärlek till en god, saftig och fet köttprodukt.  
Vi låter smaken och matupplevelsen tala för sig

Vi låter smaken och matupplevelsen tala för sig

Sedan starten har köp tin, styckat, packat och levererat kött av extraordinär kvalitet, till köttälskande kunder som vill ha smaker och upplevelser utöver det vanliga. Det innebär inte att det är dyrt, bara prisvärt med tanke på kvaliteten man får.