Ett dynamiskt sortiment!

Ett dynamiskt sortiment!

Vardagsdeals med fläskfilé och kotletter? Ja, för att alla skall kunna handla hos oss!

Vi är nördar, KÖTTNÖRDAR, vi erkänner. Vi skulle även kunna kalla oss för FOODIES, helt enkelt personer som älskar att laga mat, att titta på mat, att fotografera mat, att framförallt få njuta av god mat och gott kött.

En Foodie

"En foodie är en person som har ett brinnande eller raffinerat intresse för mat, och som äter mat inte bara av hunger utan också som en hobby. De relaterade termerna "gastronom" och "gourmet" definierar ungefär samma sak, dvs en person som njuter av mat för nöjes skull"

Innebär detta per definition att köttet MÅSTE vara dyrt eller snobbigt? Nej, tvärtom. Många av våra styckdetaljer är utstyckade på ett speciellt sätt vilket blir lite mindre dyrt,  ganska så mycket mer prisvärt än en styckdetalj som kallas ädeldetalj. Dessa produkter kan komma från samma djur och område. I vår värld så är oxfile, ribeye, striploin, loin och fläskfile sådana detaljer som blir något högre prisade. Vissa styckdetaljer är lite unika och vissa produkter är av speciell härkomst ex KOBE och Wagyukött eller Txogizu från Galicien i Spanien och då blir prisbilden - och kanske också upplevelsen annorlunda.

Smaken är som baken - delad

Men oavsett pris och ursprung så vet vi att smak är väldigt personligt och unikt. Det "jag" tycker är underbart gott och ljuvligt kan mycket väl vara oätligt för "dig". Det betyder även att vårt sortiment blir bredare och djupare för varje vecka/månad och år.

Det vi vill är att sprida MATGLÄDJE och njutning. Vi vill finnas för alla FOODIES och alla MATNÖRDAR som tillagar sin mat på grillar, på spisen, i ugnen, på kolgrill, i pelletsgrillen eller över öppen eld. Utomhus eller inne i köket. 

Ett dynamiskt och spännande sortiment

Det vi kan lova och garantera är att våra produkter håller en jämn, hög och god kvalitet. Vi främjer mindre uppfödare och företag, när vi kan det. Det gäller både våra superpremiumprodukter såsom KOBE och Bellotasortiment men även för fläskprodukter från SE och DK, oavsett om det är rapsgris eller kött till en dansk fläskesteg från det lokala slakteriet på Jylland.

De vi även kan lova - det är att vi alltid letar nya, spännande och smakrika produkter för er FOODIES att tillaga så att bilder och videos kan flöda i alla sociala medier och under alla underbara middagar.

Viktigast av allt, tycker vi, är att alla produkter vi säljer skulle vi köpa själv. Allt vi har i vårt sortiment har vi testlagat - och smakat. För vet ni, vi är ju också FOODIES och NÖRDAR. Vi går också igång på god mat, gott kött!

 

 

 

 

Fler artiklar

Namishi- Wagyu från Namibia
Kött från Afrika - så gott som gör gott! Det namibiska köket är känt för sitt viltkött men är även...
Svenska grillandslaget + TheFatCow = SANT
Svenska grillandslaget + TheFatCow = Sann grillkärlek Om man säger Grillandslaget så tänker man oavkortat på BBQ, Low & Slow,...