Open House den 16 juni 2020. En succé om vi får säga det själva

Open House den 16 juni 2020. En succé om vi får säga det själva

Tack för att du kom och förgyllde vårt öppna hus förra tisdagen.

 

När vi bestämde oss för att vi skulle ha ett öppet hus för att informera om oss, vem vi är och att vi existerar, var det vår förhoppning att vi skulle bli ca 50-60 besökare totalt.

Det kom mer än 120 personer, vilket vi är mycket glada över. Ni, våra kunder, våra Fat Cowers, gör hela skillnaden.
Vårt Wagyu-kött och våra korvar flög ut ur grillen, vilket vi tar som ett utmärkt betyg. Våra vänner på Kamadohouse hade fullt upp med att informera om sina grillar, bland annat Ofyr, Big Green Egg, Primo. Tack för att ni är så professionella.

Att vår partner Copenhagen Distilleri bjöd på så mycket gott att Tonicen tog slut, talar väl sitt tydliga språk. Vem kunde ha trott att Aquavit och Tonic skulle bli en sådan smakframgång

Ölet från Råå-bryggeriet / Wine 48, den alkoholfria varianten, kylde våra varma kroppar när solen visade sig från sin bästa sida. Vi valde, som det verkar, en bra dag att genomföra ett öppet hus. Det finns en risk att vi gör ett event till med sommartema – fast bara om ni våra kära kunder vill det?

Kolla in de Wagyu-produkter som vi bjöd på nedan:
https://www.thefatcow.se/search?type=product%2Carticle%2Cpage&q=wagyu

Vänliga hälsningar
The Fat Cow Team

Fler artiklar

Namishi- Wagyu från Namibia
Kött från Afrika - så gott som gör gott! Det namibiska köket är känt för sitt viltkött men är även...
Svenska grillandslaget + TheFatCow = SANT
Svenska grillandslaget + TheFatCow = Sann grillkärlek Om man säger Grillandslaget så tänker man oavkortat på BBQ, Low & Slow,...