Burgerstore - ett nytt spännande samarbete

Burgerstore - ett nytt spännande samarbete

Burgerstore - ett nytt spännande samarbete

Vi har nu startat upp ett samarbete med Burgerstore - en onlineshop, som TFC, är relativt nystartade med en ambition om att erbjuda marknaden det bästa som går att finna inom sin branch. Entusiasm, glädje och energi är den gemensamma plattformen för oss båda företag. Att göra skillnad, att få tillaga, äta och njuta av underbart god mat,  tillsammans med nära och kära.

Burgerstore - i korta ordalag.

Ett litet sammansvetsat team med tonvis av erfarenhet inom restaurang, service och produktutveckling vid grillen, röken, pizzaugnen och många besök utanför Sverige är plattformen för Burgerstore. De vill dela med sig av sin erfarenheter och skapa ett sortiment och ett erbjudande där kunder med liknande intressen kan hitta utvalda tillbehör, kryddor, riktigt bra utrustning för att skapa restaurang känslan hemma. Därav deras devis: Som på restaurang – fast hemma!

Sortimentet består av produkter som i smak och kvalitet är svåra eller omöjliga att hitta i en vanlig butik. Produkter som gör matlagning enkel, rolig och spännande. Detta är precis så  som även TheFatCow vill vara - och uppfattas.

Vi på TheFatCow känner att vi har en smak och tillbehörspartner som levererar precis de varor, den kvalitet som saknas på marknaden. Vi vill bli bäst, därför passar vi företag så bra ihop. Vi gör den enkelt att laga god mat tillsammans  hemma i hus och vrå, mat som man får på restaurang

Kolla in Burgerstores sortiment på; 

https://www.burgerstore.se/

 

 

 

 

Fler artiklar

Namishi- Wagyu från Namibia
Kött från Afrika - så gott som gör gott! Det namibiska köket är känt för sitt viltkött men är även...
Svenska grillandslaget + TheFatCow = SANT
Svenska grillandslaget + TheFatCow = Sann grillkärlek Om man säger Grillandslaget så tänker man oavkortat på BBQ, Low & Slow,...