Risotto Vad är risotto? Risotto är en traditionellt italiensk maträtt, vanligt förekommande i norra Italien, nämre bestämt i områdena kring Poslätten där just ris...
Pastan som för dig tillbaka till minnen om kritvita stränder, hasvbris från medelhavskusten och skållande hetta. Nej, jag syftar inte på pasta carbonara utan...
Sliders är det amerikanska namnet för små hamburgare, miniburgare närmre bestämt. Det perfekta tilltuget på afterworken eller grillfesten. Man vet inte riktigt vart idén...
Det dyker upp nya mattrender och influenser från internationella kök på den svenska marknaden kontinuerligt. Korean bbq är den nya trenden som tog svenska...
Idén att smasha burgare började med restaurangen 'smashburger' i Denver, Colorado, USA som ska ha varit först med konceptet att tillaga burgare på detta...
Godaste coleslawn recept och hur gör man coleslaw? Lite onödigt vetande kring Coleslaw: Många tror och tänker att Coleslawsallad är en amerikansk produkt dvs...
Vårt nya sortiment av HJORTKÖTT behöver lite rött sällskap! Nu har vi lanserat ett VILTKÖTTSORTIMENT som gärna får sällskap av goda viner och drycker....
Vecka 19 - Ett härligt rött från Sydamerika Veckans vintips från Wine Table och Andreas Grube är Rooted Cinsault, ett vin...
The Fat Cow
Kvalitet och unikitet direkt hem till ytterdörren
Vi erbjuder utvalda, unika delikatessköttdetaljer.
Vi fokuserar, precis som på gourmetrestaurangerna, på speciella köttdetaljer med en hög kvalitet och ett gott ursprung där vi vet att djuren har mått bra och fått ströva fritt utomhus.
Så, om du söker efter köttprodukter som är bättre och godare än de du hittar i livsmedelsbutiken, då har du absolut kommit till rätt ställe!
Vi har inte bara tillstånd från Livsmedelsverket att hantera köttprodukter. Vi är också, som en av få utvalda skandinaviska slakterier, auktoriserade att arbeta med KOBE Wagyu-kött. Detta är din garanti för kvalitet.