Knivslipning med Paul från Satake

Knivslipning med Paul från Satake

Lär dig slipa dina knivar som ett riktigt proffs – hemma i ditt eget kök. Paul från Satake inviger oss i knivslipningens underbara värld. Som en av få i Sverige är Paul, från Satake, utbildad av knislipningsexperter i Japan. Att slipa sin knivar hemma själv, på slipsten är både roligt och bra för dina knivar. En riktig kock värdesätter alltid en sylvass kniv Kolla in videon där vi får tips och tricks – av ett riktigt proffs

Avsnittets innehåll

0:00 Introduktion

12:47 Genomgång och frågor kring knivar

41:50 Dagligt underhåll av knivar

 

The fat cow https://www.thefatcow.se/

Satake https://www.satake.se/

Fler artiklar

Namishi- Wagyu från Namibia
Kött från Afrika - så gott som gör gott! Det namibiska köket är känt för sitt viltkött men är även...
Svenska grillandslaget + TheFatCow = SANT
Svenska grillandslaget + TheFatCow = Sann grillkärlek Om man säger Grillandslaget så tänker man oavkortat på BBQ, Low & Slow,...