Knivar, Konro, Saltsten och annat kul! - Paul från Satake

Knivar, Konro, Saltsten och annat kul! - Paul från Satake

Saltsten, handsalamander och Hibachigrill – korean BBQ style

Vi får besök av vår vän, kock och knivexpert Paul från Satake. Har ni inte använt saltsten tidigare så är det dags nu. Vi tillagar kött på saltsten, bränner av med en handbrännare/handsalamander. Så enkelt och så gott. Och så tillagar vi lite wagyukött på en bordsgrill, en Hibachi. Detta vill ni inte missa!

Avsnittets innehåll

0:00 Introduktion

7:51 Tomahawk läggs på saltsten

13:03 Kött tillagas med handsalamander och brännare

23:40 Kött tillagas på hibachigrill

30:41 Tomahawk tillagas

38:46 Provsmak

41:55 Vilka knivar bör man ha hemma?

 

The Fat cow https://www.thefatcow.se/

Satake https://www.satake.se/

Fler artiklar

Namishi- Wagyu från Namibia
Kött från Afrika - så gott som gör gott! Det namibiska köket är känt för sitt viltkött men är även...
Svenska grillandslaget + TheFatCow = SANT
Svenska grillandslaget + TheFatCow = Sann grillkärlek Om man säger Grillandslaget så tänker man oavkortat på BBQ, Low & Slow,...