Carne Gusto (kött på ben) med Chef Berg

Carne Gusto (kött på ben) med Chef Berg

I detta avsnitt av Butchers Talk talades det om vår senaste nyhet i sortimentet, hängmörat, gräsfodrat kött på ben från Carne Gusto. Tillsammans med Chef Berg tillagas en härlig biff - och det ges även tips kring både tillagningsmetoder och tillbehör. Frågan varför kött på ben är godare får svar, även varför hängmörat kött smakar mer! Missa inte detta!

Avsnittets innehåll:

0:00 Introduktion

05:18 Prat om Carne gusto och tillagningstips

11:49 Tillagning av köttet

22:20 Tranchering och provsmak

27:29 Vintips

40:32 Tranchering av biff tillagad under avsnittet

 

The fat cow https://www.thefatcow.se/

Carne gusto- hängmörat kött från Italien https://www.thefatcow.se/collections/...

Fler artiklar

Namishi- Wagyu från Namibia
Kött från Afrika - så gott som gör gott! Det namibiska köket är känt för sitt viltkött men är även...
Svenska grillandslaget + TheFatCow = SANT
Svenska grillandslaget + TheFatCow = Sann grillkärlek Om man säger Grillandslaget så tänker man oavkortat på BBQ, Low & Slow,...