Butcher's talks

Grilla på öppen eld med Andreas från Morsö
Vi får besök av Andreas från Morsoe, Danmark. Med anor från 1853 så borde man kunna ett och annat kring gjutjärn, kaminer och framförallt...
Häng med när det trollas fram gindrinkar och coctails – som passar till kött. Ja du läste rätt.Lyssna på tricks och tips från Ginbarens...
Ölsnack med Micke från Pine Ridge Brewery
I detta avsnitt av butchers talk pratas det om öl, vår nya lansering på öl- och whiskeyfestivalen i Malmö och vilken öl som passar...
Gör pasta med pasta hantverket
Vill du lära dig att göra pasta av en äkta Sfoglina? Då skall du kolla in när Helena från Pastahantverket gör färsk pasta i...
Tillaga kött på pelletsgrill tillsammans med Johan från Traeger
Traeger grillar – pelletsgrillning på hög nivå. Vi har vår vän Johan från Traeger på besök. Vi får läsa oss hur enkelt och genialt...
Knivslipning med Paul från Satake
Lär dig slipa dina knivar som ett riktigt proffs – hemma i ditt eget kök. Paul från Satake inviger oss i knivslipningens underbara värld....
Knivar, Konro, Saltsten och annat kul! - Paul från Satake
Saltsten, handsalamander och Hibachigrill – korean BBQ style Vi får besök av vår vän, kock och knivexpert Paul från Satake. Har ni inte använt...
Carne Gusto (kött på ben) med Chef Berg
I detta avsnitt av Butchers Talk talades det om vår senaste nyhet i sortimentet, hängmörat, gräsfodrat kött på ben från Carne Gusto. Tillsammans med...
Guide Michelin kocken - Karim Khouani
Ämne: En fransk konditors resa från Marseille bakgator till svensk Michelin-stjärna på Vindåkra gårdGäst: Guide Michelin kocken - Karim KhouaniTid: 45 minuter