Varumärke, UMI - The art of beef (Uruguay)

Varumärke, UMI - The art of beef (Uruguay)

UMI - the art of beef - Superkvalitetskött från Uruguay

I nästan två decennier har det Sydamerikanska landet Uruguay med stolthet producerat hög-kvalité, gräs fodrad internationell biff. Idag är 80% av marken i Uruguay avsatt endast för syftet att uppföda boskap, vilket ger boskapen möjligheten att avbeta stora fodrade fält året-om. Uruguayiska bönder uppföder Angus och Hereford boskap vilket står för, mer än 27 miljoner hektar av naturliga betesmarker.

Med mer än 20 Amerikanska export-godkända paketeringsfabriker utrustade med modern teknologi, kan man utge en produkt som möter konsumenters efterfrågan för en hälsosammare, miljövänligt gräs-fodrat kött. Från jord till bord, Uruguayianskt kött är engagerade i att producera det bästa, säkraste köttet som kan åstadkommas.

Uruguay som producent-land är välkända för sitt kött och landet har uppnått stor berömmelse för deras fantastiska nötkött. De är nu en av världens ledande producenter och deras kött finns i fler och fler restauranger och steakhouses runt om i världen. Det kan sägas att de, UMI (Uruguay) i den utsträckningen tog över Argentinas plats när de (Argentina) tillfälligt avslutade sin export.

Se våra UMI - The art of beef produkter HÄR

Vad är UMI då? Det står för önskan att kunna göra det ännu bättre! En delvis som är svår att följa men lyckas man så blir man bäst.

De noggrant utvalda nötkreaturen utfodras i mer än 200 dagar, medan normen på marknaden är ca 100-120. UMI producerar exceptionellt mjukt, marmorerat och smakfullt kött. Här får du deras superfina Ribeye. Fantastisk marmorerad ribeye-biff, skuren från certifierad angus-nötkött. Boskapen är frigående och avlas naturligt på frodiga gröna betesmarker i Uruguay, där de lever i stor harmoni med naturen.

Nötkreaturen sätts/fodra så småningom på en diet med naturliga spannmål i minst 200 dagar för att säkerställa den bästa nötköttsmaken och en supermarmorerad kvalitetsprodukt.

Se länk: http://uruguayanmeats.us/

 

Fler artiklar

Namishi- Wagyu från Namibia
Kött från Afrika - så gott som gör gott! Det namibiska köket är känt för sitt viltkött men är även...
Svenska grillandslaget + TheFatCow = SANT
Svenska grillandslaget + TheFatCow = Sann grillkärlek Om man säger Grillandslaget så tänker man oavkortat på BBQ, Low & Slow,...