Varumärke - Sliver Fern Farms ( New Zealand )

Varumärke - Sliver Fern Farms ( New Zealand )

Silver Fern Farms - ett kvalitetskött från Nya Zeeland

Genom en stark och kontrollerande process har man full insikt och kontroll på hela kedjan från uppfödning till slakt. Man lägger stor vikt på sin yrkesstolthet och bara det att köttet går igenom 7 olika kvalitetskontroller innan det godkänns och handplockas ut för att få bära varumärket Silver Fern Farms säger allt. Kolla gärna igenom nedan länkar till filmer så förstår ni vad vi menar. Allt kött som bär Silver Farms varumärke håller en utomordentlig kvalitet. Dessutom är djurhållningen och uppfödningen i en klass för sig.

Du hittar produkter från detta varumärke HÄR.

 

 

 

Vad menas med gräs-fodrat i Nya zeeland?

Här, i Nya Zeeland, klimatet, friskt luft och rikligt med rent vatten gör det möjligt för året-om tillväxt av frodiga, gröna landskap. Djuren är uppväxta året-om, på dessa landskap, med tillgång till lagrat foder som hö och ensilage. Det betyder också att de har haft möjlighet att ströva och avbeta fritt. Djuren kan äta och leva som de naturligt hade - reducerar stress och framhäver bättre djurhållning.

 

 

Vad betyder det för rött kött?

Med en diet av rikligt gräs, så växer djuren sig starkare, hälsosammare och med en optimal fysik. Köttet som är producerat har en konsekvent utsökt, karaktärsfull smak - kännetecknet av rött kött som det naturligt borde vara. Det är magert, koncentrerad konsistens och från ett näringsperspektiv, bättre för dig. Jämfört med att vara korn-fodrat, gräs-fodrat kött är lägre i mättat fett, och högre i vitaminer som A och E, konjugerad linolsyra och omega-3 fettiga syror.

https://www.silverfernfarms.com/our-customers/beef-range/

Gräsätande, se film

https://www.silverfernfarms.com/what-were-made-of/grass-fed/

Möt våra uppfödare

https://www.silverfernfarms.com/what-were-made-of/meet-our-farmers/

Vår produktkvalitet och vår garanti - handplockat kött

https://www.silverfernfarms.com/what-were-made-of/guaranteed-eating-quality/

Våra dagliga hjältar - vår personal

https://www.silverfernfarms.com/what-were-made-of/our-food-heroes/

Fler artiklar

Namishi- Wagyu från Namibia
Kött från Afrika - så gott som gör gott! Det namibiska köket är känt för sitt viltkött men är även...
Svenska grillandslaget + TheFatCow = SANT
Svenska grillandslaget + TheFatCow = Sann grillkärlek Om man säger Grillandslaget så tänker man oavkortat på BBQ, Low & Slow,...