Sashi
är ett japanskt ord och betyder "Marmorering", därför att köttet är utvalt och karaktäriserat för att vara just marmorerat, mycket marmorerat
Wagyukött och därunder Wagyurasen i den japanska regionen KOBE, har under åren ökat stort i popularitet - inte minst i Europa. Wagyu är hett och eftertraktat
Wagyu Köttet är extremt marmorerat med intramuskulärt fett, och denna grad av marmorering gör inte bara köttet saftigare men även mörrare och mjällare, eftersom fettet smälter under tillagning till skillnad från kött-fiber.
Men Wagyu är också väldigt begränsat i sitt utbud på grund av dess popularitet och pris, vilket är varför Sashi har lanserat sitt kött och sin kvalitet. Man skall kunna hitta ett likvärdigt kött med hög marmorering till ett attraktivt pris, vilket Sashi gör, i alla falla enligt grundaren själv. Oavsett så ör alltid Sashikött av hög marmoreringsgrad, med hög smakprofil, noga utvalt av köttmästare - helt enkelt ett superpremiumalternativ till Waggyukött
Se våra SASHI produkter HÄR
Endast en begränsad kvantitet av boskap blir utvalt
Just den manuella selekteringen, den höga kunspapen kring kött och att kunna avgöra marmoreringsgrader gör SASHI till en niche-produkt av högsta kvalitet.
Sashi är ett varumärke för kött-älskare, som kräver mer än bara mörhet, och som värderar smak och saftighet. SASHI-kött är inte populärt bara för att det är prisvärt, exotiskt eller kommer från en speciell boskapsras eller specifikt land. SASHI är framgångsrikt för den känslan av njutning du får när du njuter av det i din middag. SASHI har blivit krönt till det bästa köttet i världen år 2018 och 2019.
SASHI - är tillgängligt i 4 kategorier.
SASHI - MBS: 1-3
Sashi AAA - MBS: 4-6
SASHI SAIKO - MBS: 6-10
SASHI BESUTO - MBS: 11-12
JN MEAT
JN MEATs grundare "John Sashi Nielsen" som står bakom varumärket SASHI är en högt passionerad kött-sommelier som har rest runt i världen i mer än 30 år för att selektera och erbjuda världens bästa kött.
De två mest upprepade motton av John är:
"Alla kan göra/producera mört kött, men bara få kan göra kött med smak, och jag är stolt att vara en av de få."
"Det gör inte mig något att vi är ett litet bolag, sålänge vi fortsätter att vara bland de bästa."
JN MEATs verksamhet
JN MEAT grundades av John Nielsen 1980 i Danmark.
JN MEAT är ett modernt köttproducents bolag som har deras egen styckning och mognad av biff och kalvkött (Veal) samt produktion av chark-produkter. JN MEAT specialiserar sig på styckdetaljer från bakdelen av oxen samt ländarna av oxen, och jobbar endast med producering av biff med en hög, enhetlig, förtärings-kvalité. För att försäkra denna höga kvalité i deras egna styckings-salar, så väljer de personligen ut köttet och styckdetaljerna från specifika EU producenter innan det når deras egna stycknings-salar. Full kontroll från uppfödning till styckning - helt enkelt vår egen kött-sommelier.