Varumärke - Las Moras

Varumärke - Las Moras

Uruguay

Las Moras

Ett familjeföretag baserat på arv och passion som fortsätter att erbjuda de bästa anpassade produkterna inom kvalitetskött, världen över. Deras essentiella syfte är att vara det självklara alternativet i valet av köttprodukter på en internationell nivå, baserat på deras 50 års av erfarenhet och kvalitén på deras produkter. Hos Las Moras, tar de en ledande roll i uppmuntrandet av djurhållning i hela produktionsprocessen, vilket inkluderar deras solida spårningssystem.

Kolla in våra Las Moras produkter.

Uruguay i framfarten av den världsomslutande boskaps-uppfödningen.

Uruguay är ett land i den sydöstra regionen av Syd-Amerika. Uruguay är hem till ett uppskattat 3.5 miljoner människor och 12 miljoner Bovine-boskap. Ett land där 84% av dess totala yta består av naturliga fält, som producerar hormonfritt kött sen 1962. Uruguay positionerar sig som ett unikt land med 100% spårbar boskap.

Organiska

Las Moras är officiellt organiska. De möter USDA och EU's krav för organisk certifiering. Förövrigt, Deras 50 åriga bransch expertis samt deras konsekventa kvalitets-försäkrande arbete, innebär att det kan erbjuda den högsta nivån av matsäkerhet och kvalitets-standard.

Kolla in våra Las Moras produkter.

Så vad händer härnäst?

Fortsätta försäkra uppmuntringen av en kultur av kvalitet baserat på principer som ärlighet, ledarskap och personalutveckling. Dessutom omfamna deras syfte att skapa en bättre framtid för alla.

Fler artiklar

Namishi- Wagyu från Namibia
Kött från Afrika - så gott som gör gott! Det namibiska köket är känt för sitt viltkött men är även...
Svenska grillandslaget + TheFatCow = SANT
Svenska grillandslaget + TheFatCow = Sann grillkärlek Om man säger Grillandslaget så tänker man oavkortat på BBQ, Low & Slow,...