Varumärke - Freygaard

Varumärke - Freygaard

Freygaard delights - Atria

 

Freygaard - den nordiska matkonsten i sitt esse.

Freygaard är namnet på de selekterade högkvalitativa matprodukterna, producerade i de nordiska länderna. Produktserien inkluderar biff som har blivit producerad och utvald på ett sådant sätt att det möter efterfrågan på premiumkvalité, djurhållning, matsäkerhet och en miljömässig hållbar produktion. All boskap är född, uppvuxen och slaktad i Finland. Finsk biffproduktion är baserad på familje-gårdars traditioner, boskapsdensitet dvs utrymme för djuren och storleken på gården är fortfarande måttliga, sett i relevans till andra EU-länder.

 

Finland

Endast 1% av den totala mängden boskap som befinner sig i EU lever och blir slaktad i Finland. Finland är ett av endast två länder i hela EU som har en nolltolerans-policy mot salmonella. Detta betyder att tester utförs regelbundet, inte endast på boskapen, utan också på kadavrens och utrustningen hos slakteriet. Boskapens foder är baserat på gräs, och användning av tillväxthormoner är strikt förbjudet. Finland är världens nordligaste jordbruksland, som också är känt för dess vackra namn, "landet av 1000 sjöar". Finland har faktiskt 187.188 sjöar, vilket är mer än alla andra länder i världen sett i relation till Finlands massyta.

 

JN MEAT

JN MEATs grundare "John Sashi Nielsen" som står bakom varumärket FREYGAARD är en högt passionerad kött-sommelier som har rest runt i världen i mer än 30 år för att selektera och erbjuda världens bästa kött.

De två mest upprepade motton av John är:

"Alla kan göra/producera mört kött, men bara få kan göra kött med smak, och jag är stolt att vara en av de få."

"Det gör inte mig något att vi är ett litet bolag, sålänge vi fortsätter att vara bland de bästa."

JN MEATs verksamhet

JN MEAT grundades av John Nielsen 1980 i Danmark.

JN MEAT är ett modernt köttproducents bolag som har deras egen styckning och mognad av biff och kalvkött (Veal) samt produktion av chark-produkter. JN MEAT specialiserar sig på styckdetaljer från bakdelen av oxen samt ländarna av oxen, och jobbar endast med producering av biff med en hög, enhetlig, förtärings-kvalité. För att försäkra denna höga kvalité i deras egna styckings-salar, så väljer de personligen ut köttet och styckdetaljerna från specifika EU producenter innan det når deras egna stycknings-salar. Full kontroll från uppfödning till styckning - helt enkelt vår egen kött-sommelier.

Fler artiklar

Namishi- Wagyu från Namibia
Kött från Afrika - så gott som gör gott! Det namibiska köket är känt för sitt viltkött men är även...
Svenska grillandslaget + TheFatCow = SANT
Svenska grillandslaget + TheFatCow = Sann grillkärlek Om man säger Grillandslaget så tänker man oavkortat på BBQ, Low & Slow,...