Txogitxu - San Sebastian, Spanien
När det gäller kött av hög kvalitet
över hela världen kan man inte komma runt Txogitxu. Från San Sebastian, i hjärtat av Baskien, distribuerar Imanol Jaca det fantastiska köttet från feta, gamla mjölkkor till restauranger runt om i världen.
När det gäller kött av hög kvalitet över hela världen kan man inte komma runt Txogitxu. Från San Sebastian, i hjärtat av Baskien, distribuerar Imanol Jaca det fantastiska köttet från feta, gamla mjölkkor till restauranger runt om i världen.
Bland biff- och köttälskare kallas Imanol ofta Le Selecteur - ett respektfullt erkännande av hans förmåga att hitta det bästa av det bästa nötköttet i mer än en generation har han utvecklat unika förmågor för att välja de bästa mjölkkorna - främst från Galicien, men idag också från andra delar av Europa. Han föredrar gamla kor från små gårdar. De är vanligtvis gräsmatade mjölkkor med låg avkastning. De får en naturlig marmorering med gult och välsmakande fett, vilket ger det mest välsmakande köttet.
Txogitxu - San Sebastian, Spanien