Varumärke, Spring Creek / Wild Rose Angus (från Kanada)

Varumärke, Spring Creek / Wild Rose Angus (från Kanada)

Bra nötkött från Wild Rose Beef (Angus)

Wild Rose Beef börjar i hjärtat av södra Alberta, där de spetsiga bergen möter prärien i en fantastisk position längs med "the Oldman river". Boskapen är uppväxta i rena ursprungliga landskap där de avbetar det naturliga gräset av prärien. När tiden kommer att slutföra processen med högt protein-intag, inkluderas lokalt korn, som försäkrar en superb marmorering i varje bit.

Se våra Wild Rose Beef produkter HÄR

Man har mer än 30 års erfarenhet av att föda upp djur som levererar den absolut bästa kvaliteten på kött. Detta bland annat tack vare ett unikt samarbete tillsammans med restauranger, grossister och slutkunder - allt för att säkerställa bästa kundupplevelse.

- högsta premiumkvalitet - ungdjur på max 30 månader - kontrollerad marmorering - hormonfri miljö/uppfödning (EU certifierad) - högsta kontroll på förpackning och vacuum för säkerställande av bästa kvalitet vid leverans - flygfrakt för bästa hållbarhet, fräschare kvalitet i slutprodukten - Halalcertifierade


Nötkött från kanadensiska Wild Roes är kornmatade djur av högsta kvalitet.


Ett stort fokus på djurskydd och livsmedelssäkerhet sätter nötköttet från kanadensiska Wild Rose i nivå med högklassigt kött från USA och Australien.

Angus nötkreatur växer upp/lever utan användning av hormoner och strövar fritt och naturligt på stora frodiga betesmarker där kosten kompletteras med en välbalanserad, vegetarisk diet med naturligt foder och spannmål.

Slakten äger rum när nötkreaturen har uppnått perfekt ålder på cirka 30 månader, vilket anses vara den optimala tiden för att slakta ett djur.

Köttet från Wild Rose är minst rankat som AA+ och oftast som AAA+, vilket är den högsta klassificeringen som finns i Kanada.

Om du inte har provat det kanadensiska kvalitetsköttet ännu, kan vi på              The Fat Cow med varm hand rekommendera deras kött. 

 

 

Fler artiklar

Namishi- Wagyu från Namibia
Kött från Afrika - så gott som gör gott! Det namibiska köket är känt för sitt viltkött men är även...
Svenska grillandslaget + TheFatCow = SANT
Svenska grillandslaget + TheFatCow = Sann grillkärlek Om man säger Grillandslaget så tänker man oavkortat på BBQ, Low & Slow,...