Varumärke - Greater Omaha (USA)

Varumärke - Greater Omaha (USA)

Amerikanskt nötkött i världsklass 

Att äta detta kött är inte endast en smakrik upplevelse utöver dess like, det innebär även att ta del av ett familjeföretag byggt på samma värderingar som när det först grundades år 1920 - 'från betesmark till tallrik'.

En icke-kompromiss engagemang till kvalité har varit Greater Omahas kännetecken sen dag ett, konstant på framfarten av innovation inom mat-säkerhet och human behandling av boskapet.

Greater Omaha från Corn Belt i USA är en sällsynthet inom kött-branschen - hela processen är gjord under ett tak, vilket ger Greater Omaha maximal kvalitetskontroll. Inga extra steg, ingen mellanhand, inga säljare. På grund av kvantiteten av kött som behandlas varje dag, så kan Greater Omaha konstant leverera färska köttbitar av den högsta klassens grad (Prime inom USDA gradering), som få kan matcha. På ett genomsnitt, kan endast 3 av 100 kor ge kött av "Prime" grad. Detta är vad som gör Greater Omahas kött så unikt. 

Se våra Greater Omaha produkter HÄR.


När grundaren av Greater Omaha, Herman Cohen, år 1920 startade, har företaget investerat allt i att tillhandahålla kvalitetskött i världsklass. Detta innebär att köpa de bästa nötkreaturerna på marknaden och välja ut de bästa nötkreatursuppfödarna för att arbeta nära Omaha.Det är inte utan anledning att Greater Omahas kött serveras på några av de bästa restaurangerna runt om i världen:

• Boskapen matas med ett speciellt sammansatt spannmål (majs ingår naturligtvis).

• Kvalitet och hantverk är i fokus under hela processen, från foder till slakt, utan att stressa djuren.

• Endast 3 av 100 djur har den kvalitet som uppfyller Greater Omahas stränga kvalitetskrav.

• Köttet hanteras försiktigt och professionellt för att säkerställa bästa snitt och kvalitet ut till konsumentenVi på The Fat Cow är särskilt stolta över att kunna erbjuda ett stort urval av Greater Omaha kött, allt från hela ribeye, ribe biffar, kyvett, culotte och striploin med mera till våra kunder. Dessa produkter är särskilt utformade för dig som söker det där lilla extra till middagsbordet.

Se denna video om hur Greater Omaha paketerar sina produkter.

Se våra Greater Omaha produkter HÄR

Fler artiklar

Namishi- Wagyu från Namibia
Kött från Afrika - så gott som gör gott! Det namibiska köket är känt för sitt viltkött men är även...
Svenska grillandslaget + TheFatCow = SANT
Svenska grillandslaget + TheFatCow = Sann grillkärlek Om man säger Grillandslaget så tänker man oavkortat på BBQ, Low & Slow,...